menulinie_1.png
23-05-2018Tilbage
Persondataforordningen og databeskyttelsesloven
Persondatapolitik

EU har vedtaget en forordning, der opstiller regler for behandling af persondata. Persondata er alle oplysninger om fysiske personer, som kan identificere vedkommende (både direkte og indirekte). Eksempelvis: Navn, cpr.nr., telefonnummer, foto, helbredsoplysninger, referencer, strafbare forhold, religion m.m.


Hensynet bag forordningen er at beskytte fysiske personer mod forkert og unødvendig registrering.


Forordningens regler bliver suppleret af danske regler, som fastsættes i Databeskyttelsesloven. Forordningen og Databeskyttelsesloven træder i kraft den 25. maj 2018.


Nord Energi koncernen har i forbindelse med forordningens i krafttrædelse udarbejdet en persondata- og privatlivsbeskyttelsespolitik, der giver dig svar på hvordan og hvorfor vi behandler dine personlige oplysninger. Vi oplyser dig også om hvilke rettigheder du har.

Du kan finde vores persondatapolitik her på hjemmesiden og på www.nordenerginet.dk/persondatapolitik


menulinie_1.png

newsheader

 

Nord Energi åbner fibernettet i samarbejde med OpenNet

JML og SLI


Læs mere
Persondatapolitik
Læs mere

Årsrapporten 2017

Forside årsrapport 2017 

Læs mere
Enkelt stationsdesign gør det billigere at tilslutte vindmølleparker
Læs mere
Nord Energi ● Ørstedsvej 2 ● 9800 Hjørring ● Telefon 99 24 56 56 ● info@nordenergi.dk
INFORMATION
OM BRUG AF COOKIES

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.